Websponsorer
NYT MEDLEM - Indmeldelse online - klik på logo nedenfor
SMT Debatforum
Betingelser
Brugervejledning
Link til forum
SMT Webshop
SMT-Lysavisen ...


Artikelhierarki
Hovedside for artikler » BESTYRELSE / UDVALG » 2. Løbeudvalget
2. Løbeudvalget

Løbetrænere:

Marianne Gloggengichser - Tlf. 28927464 - Mail: gloggen@email.dk

Familie: Jeps, en enkelt mand, og det er der kommet en søn og datter ud af.....

Arbejde: Det er jeg nødt til for at få mad på bordet. Arbejder i Jyske Bank som ejendomsadministrator.

Hvorfor begyndte du at løbe? Fordi det er en dejlig uafhængig sport, der kan dyrkes på alle tider af døgnet og så foregår det ude i naturen. Bedre kan det ikke være.

Hvorfor er du medlem af en klub i stedet for at løbe alene? Det sociale samvær er ikke til at undvære, og så er der altid nogle til at presse en til at komme afsted.

Hvad er din bedste løbeoplevelse? Det var deltagelse i BT ½ marathon forår 2013. Fantastisk hyggelig tur med bus og overnatning i Kbh. og 21 km fordelt på byløb og skov.

Hvorfor er du med i løbeudvalget? Løb er min store interesse, så det er oplagt, at det er her, jeg kan lægge lidt arbejdskraft og være med til at fastholde den gode udvikling vi har i klubben, være med til at tilrettelægge dagens løbetræning så det altid er sjovt og spændende at møde op til træning.

Hvad er din livret? Spaghetti bolognese.

Hvorfor er det en god ide at deltage i fællestræningen? Man bliver presset på en anden måde end ved at løbe selv. Man lærer nye ruter og træningspas og så er der altid nogle at snakke med.

Hvilke personlige mål har du løbemæssigt det kommende år? At lave en super tid til VM ½ marathon i Kbh. forår 2014.

Hvor/hvad er dit drømmeløb? Swiss Alpine - 42 eller 78 km i "bakkerne" i Schweiz, det kunne være sjovt.

 

 

 

Images: Kaj.JPG

Kaj Nielsen - Tlf. 86800862 - Mail: kaj.194cm@gmail.com

Familie: Single

Arbejde: Lagerassistent, Tvilum Møbler, Kjellerup

Hvorfor begyndte du at løbe? Jeg har altid godt kunne lide løb, men da jeg var yngre var det fodbold der trak mest.  Har spillet fodbold på serie 4-5 niveau, men mistede efterhånden lysten. 

Efter flytning til Silkeborg i 1985 kom jeg med i SMT... dengang hed det jo SAK77 Motion (en afdeling under atletikklubben SAK77).
Vi var i snit 5 til træning ovre fra Søholt-hallerne. Mødte bla. Magnus til min første træning. 


Hvorfor er du medlem af en klub i stedet for at løbe alene? Sjovt og motiverende at træne med andre og så har vi i SMT et godt socialt samvær.


Hvorfor er du med i løbeudvalget? For at få indblik i træningsformer, og at være med til at indføre nye tiltag i træningen.


Hvad er din livret? Hakkebøf.


Hvilke personlige mål har du løbemæssigt det kommende år? Duathlon. Ellers kunne det være nogle trailløb.


Hvor/hvad er dit drømmeløb? Må være de 2 gange jeg har løbet Hamburg Marathon i 1994-95. Fantastisk publikumsopbakning. Tyskerne kan det dér med at arrangere marathon.

Nutildags er jeg mest til terrænløb (trailløb på nudansk).

 

Images: Soeren Peter.jpg

Søren Peter Kunø - Tlf. 86812186 - Mail : spkunoe@mail.dk

Familie: Gift med Connie. Far til 3 sønner.

Arbejde: Kalibrerer testudstyr for Grundfos. Arbejdet er World Wide så det koster en del træningspas i klubben Forskrækket

Hvorfor begyndte du at løbe? Ryg problemer gjorde, at jeg i det små begyndte at løbe. Jeg var dengang fint tilfreds med at kunne løbe 5 km et par gange om ugen. Det har ændret sig lidt siden Smil

Hvorfor er du medlem af en klub i stedet for at løbe alene? Det sociale tiltaler mig, og så er der i SMT et unikt og inspirerende trænings miljø som gør, at man ”rykker” på alle niveauer.

Hvad er din bedste løbeoplevelse: Der er nogle stykker – bl.a. Bjerg Marathon i 2009. Den største er nok det afsluttende Marathon i IM Zürich 2012 hvor fornemmelsen ”Runners High” stadig står i klar erindring.

Hvorfor er du med i løbeudvalg? Det er min måde at ”betale tilbage” – og så er der jo selvfølgelig det med de friske ”kolleger” Vink

Hvad er din livret? Connies hjemmelavede frikadeller med persillesows og nye danske kartofler slår alt. – Alternativt en nænsomt grillet T- Bone med det hele.

Hvorfor er det en god ide at deltage i fællestræning? Det inspirerende miljø, hvor der er plads til alle, gør det sjovt, selv på en sur dag.

Hvilke personlige mål har du løbemæssigt for det kommende næste år? Det er IM Copenhagen der får 1. prioritet i 2014, med Jels ½ og Aalborg ½ som optakt. Og så er jeg jo tilmeldt VM ½ Marathon.

Hvor/hvad er det drømme løb? Har for nogle år siden ”puslet” med tanken om Swiss Alpine –(nu må vi se)!!

 

Images: Carsten.JPG

Carsten Ulsøe - Tlf. 21296444 - Mail: carsten.ulsoe@gmail.com

Familie: Gift med Lone. Sammenbragt familie med 3 børn.

Hvorfor begyndte du at løbe? Jeg har altid elsket sport og har dyrket fodbold, håndbold, badminton, bordtennis og sågar gymnastik. Alt dette holdsport blev der mindre tid til da jeg fik barn, så i 1999 begyndte jeg at cykle, da det var nemmere at passe ind i programmet. Det var bare hårdt at skulle starte fra bunden hvert forår og jeg kunne ikke motivere mig til at løbe alene om vinteren, men var klar over, at dette var god træning. Efter cykelsæsonen 2005 så jeg en annonce i avisen om SMTs Løbeskole og tænkte ”Det er det jeg skal” og så har jeg været med siden…

Hvorfor er du medlem af en klub i stedet for at løbe alene? Fordi jeg elsker det sociale i en klub. Jeg gider ikke være alene…

Hvorfor er du med i løbeudvalget? Primært er jeg i løbeudvalget, fordi jeg derigennem forpligter mig til at møde til træning – også på dage hvor energien ikke er tilstede. Og så har jeg jo fundet ud af, at jeg har svært ved at undvære samværet med de skønne mennesker der er i udvalget.

Hvad er din livret? Uhh, den er svær… Jeg har mange, men generelt er jeg meget glad for traditionel dansk mad. Kartofler. Jeps!! Salat og øvrigt grønt… Nå ja, hvis det absolut skal være...

Hvilke personlige mål har du løbemæssigt det kommende år? Jeg løber ikke efter mål som sådan, men glæder mig til at deltage i Nice Marathon i november og VM Halvmarathon i København i 2014.

Hvor/hvad er dit drømmeløb? Det ved jeg faktisk ikke. Alle løb er dejlige…

 

 

 

Navn:, tlf. mail: Susan Jensen, 29322702, persusan@email.dk  

Familie: Gift med Per og sammen har vi to piger.

Arbejde: Strategisk planner i Jyske Bank

Hvorfor begyndte du at løbe? Det er en dejlig måde at komme ud i naturen på og samtidig få pulsen op.

Hvorfor er du medlem af en klub i stedet for at løbe alene? Jeg startede i projekt "Mit Første Marathon" fordi nu skulle der struktur på, og jeg gerne ville løbe et helt marathon. Jeg blev så godt modtaget og faldt ind i klubben at jeg meldte mig ind i SMT, og det sociale kan jeg slet ikke undvære i dag.

Hvad er din bedste løbeoplevelse: Berlin Marathon 2012. Berlin viste sig med sol og fest i gaderne, og turen med alle de gode SMT’er var super hyggelig og sjov. Men jeg nyder faktisk de fleste løbeture og se naturen skifte hen over året.

Hvorfor er du med i løbeudvalg? Jeg vil gerne være med til at fastholde og udvikle vores klub, så vi også i fremtiden kan tiltrække nye løbere.

Hvad er din livret? Jeg tror faktisk ikke jeg har én – men er ret glad for lakrids.

Hvorfor er det en god ide at deltage i fællestræning? Løbeturene bliver varieret, og vi løber både i by, skov, fladt og i bakker. Man får fif at de mere erfarne løbere og der er altid opbakning og opmuntring på vores ture. Men kunne næste sige at vores motto er ligesom i Liverpool - 'You will never walk alone'.

Hvilke personlige mål har du løbemæssigt for det kommende næste år? Mit mål er: Hver gang jeg har været ude at løbe, så glæder jeg mig til næste løbedag.

Hvor/hvad er det drømme løb? New York Marathon og hvis jeg engang kunne være så heldig at få London Marathon på cv’et ville det også være et drømme løb.

Websponsorer
Log ind
Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Begivenheder
<< August 2018 >>
Ma Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
I dag: