Websponsorer
NYT MEDLEM - Indmeldelse online - klik på logo nedenfor
SMT Debatforum
Betingelser
Brugervejledning
Link til forum
SMT Webshop
SMT-Lysavisen ...


Silkeborg Triathlon søger hjælpere til afvikling af Danmarks Smukkeste Triathlon

SMT afvikler endnu engang triathlon festival - denne gang nr. 33 i rækken. Danmarks Smukkeste Triathlon i weekenden den 25. og 26. august ved Almindsø.

 

Der har allerede i vores fantastiske sommervejr været afviklet de første to træningssamlinger, og sidste samling er nu på søndag 12. august. Nu gælder det om at få det hele til at gå op i en højere enhed med SPRINT distancen om lørdagen og søndagens klassiske distancer med "busines as usual" - hvor hovedstævnet afvikles på kvart og halv jernmand, stafet på kvart og igen den populære Ironkid.

Vi har stadig startnumre til salg på sprinten, den halve jernmand, og få ledige startnumre på den kvarte og Ironkid.

ALT dette kan kun blive en succes med DIN hjælp, så bak op om STRI og SMT ved at tilmelde dig som hjælper før eller efter stævnet, såfremt du er deltager - eller endnu bedre skaf en hjælper til en af stævnedagene. Vi har brug for rigtig mange hænder. Vi har specielt også brug for SMT-medlemmer som ikke er triathleter, men som erfaringen tidligere har vist er de bærende kræfter ved stævneafviklingen.

DERFOR tilmeld dig ved at klikke på STRI-logo - har du spørgsmål kan disse rettes til silkeborgtriathlon@gmail.com - deltagere i stævnet skal lige tjekke under KLIK FOR AT SE MERE for bestemmelser omkring hjælp/refusion af startgebyr. BEMÆRK at vi har brug for hjælpere med opstilling allerede fredag eftermiddag/aften, hvor Danmarks Hurtigste Kælderslagter starter grillen op, når vi er færdige.

pva Danmarks Smukkeste Triathlon - tak for dit tilsagn

/jkh

Husk at Silkeborg Triathlon er klubbens flagskib og bedste indtjeningskilde - det image vil vi gerne beholde, internt og ikke mindst ude i tri-danmark, hvor vi endnu engang skal forsøge at leve op til at "Danmarks Smukkeste Triathlon"  igen bliver blandt danmarks bedste tri-stævner. Dette kan kun lade sig gøre med DIN hjælp, så vi igen kan give deltagerne en stor oplevelse til "Danmarks Smukkeste Triathlon".

Websponsorer
Log ind
Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Begivenheder
<< August 2018 >>
Ma Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
I dag: