Websponsorer
NYT MEDLEM - Indmeldelse online - klik på logo nedenfor
SMT Debatforum
Betingelser
Brugervejledning
Link til forum
SMT Webshop
SMT-Lysavisen ...


Nyhedsbrev juni 2018

SMT Nyhedsbrev, juni 2018

Så er der snart halvleg – eller sommerferie, som almindelige mennesker kalder det. Derfor er det også tid til en lille nyhedsopdatering fra bestyrelsen.

 

APP til smartphone

Med dette nyhedsbrev introducerer vi også en NYHED i SMT nemlig en APP til din smartphone, som vores samarbejdspartner Klubmodul, har udviklet til alle deres kunder. Du kan således finde APP’en på henholdsvis GooglePlay og AppStore, når du søger efter ”Klubmodul”.

Når du åbner APP’en første gang skal du søge efter ”Silkeborg Motion” og derefter foretage login. Herefter åbnes AAP’en straks ved brug og uden at du skal logge ind hver gang.

På Klubmodul APP’en vil du bl.a. kunne se kalender og fastlagte træninger samt Events. Du kan endvidere tilkendegive om du kommer til en alm. træning ved ganske let at markere det i App’en.

De Events, som kræver tilmelding eller ”køb”, vil have et link til klubmodul-hjemmesiden, hvor du så skal logge ind (og gemme koden til fremefter). Du kan hermed let foretage din tilmelding fra din smartphone og have det forkromede overblik over tilmeldinger, træningsmuligheder og meget mere.

Du kan læse mere om Klubmodul APP her: www.klubmodul.dk/cms/app.aspx eller ring på 3511 3639 for support (Bemærk dog de skæve svartider).

 

Ny SMT hjemmeside

Vi kan også hermed afsløre, at en helt ny hjemmeside er på trapperne for SMT. Det nye ”design” er så småt afsløret på SMT’s Klubmodul-side 😊 Det vil betyde at vi fremover ikke længere skal arbejde med 2 forskellige login/koder men blot den ene vi allerede har til Klubmodul. 

Det er en kæmpe mundfuld at lave en ny hjemmeside, hvor man gerne vil bevare så mange informationer som muligt fra den gamle side, samtidig med at give bedre overblik og indføre andre måske nye og bedre funktioner. Der vil også være funktioner, der overgår til andet eller forsvinder helt. Som al anden digital udvikling følger SMT også med 😊

 Som nævnt ER det en stor opgave, at lave ny hjemmeside og hvornår den går endeligt i luften så den gamle side helt forsvinder kan ikke offentliggøres endnu, men eftersommerferien og før efteråret for alvor går i gang, satser vi på….

Facebook-nyt

Mere og mere kommunikation foregår via Facebook. Det er et praktisk redskab til at reklamere, orientere, glædes, debattere og arrangere ad hoc træninger, udvalgsmøder, trænings-turnus og meget mere.

Den nye struktur med at opdele i en SMT Træning henholdsvis SMT Silkeborg gruppe har for mange været en svær ting at vænne sig til. Nogle har fået henvisning, rettelser og enkelte frustrerede anmærkninger med på vejen – alt sammen i den gode mening, at vi SKABER BEDRE OVERBLIK for alle og bl.a. undgår de evindelige dobbelt-opslag som vi så før i tiden.

Det er bestyrelsens klare opfattelse at det efter en hård men relativt kort indkøringsperiode er begyndt at gå rigtig godt og de fleste opslag rammer de rigtige grupper. Dejligt 😊

Der foregår en fortsat samling af Facebook grupper og sider, således at Web-udvalget har snor i ALLE SMT’s sider og grupper og kan sikre overblik, sammenhæng og kontinuitet.

Forandring er ikke altid lige let, så mange tak for jeres forståelse og samarbejde heromkring.

 

Nyt klubhus/klublokale

Som de fleste ved har klubben nu endeligt sagt farvel til Down Under og vi er så småt ved at finde os til rette på den nye adresse. Vi er i bestyrelsen rigtig glade for placeringen og at vi kunne bevare tilknytningen til området. Der er stadig lidt udfordringer med opbevaring af vore materialer, men i løbet af sommeren får vi lov til at installere vores gode gamle container midt på parkeringspladsen ved Ferskvandscentret og vi har desuden adgang til depotrum, bad og ”hylder” på forskellige nære lokationer ved det nye klubhus, så efter sommerferien forventer vi at være helt på plads efter ”flytterodet”.

Adgangen til klubhusets køkken og toiletter har vi altid og lokalet (oppe til venstre) har vi fast hver onsdag aften. Derudover skal vi som hovedregel booke lokalerne og tirsdag er der, som vi er orienteret, ALTID optaget af fluebinderne. 

Hvis der er spørgsmål vedr. det nye klubhus, så tag gerne kontakt til Jan Engemand eller Freddy Skovbo.

 

Nye Løbetider

Det er endelig lykkedes os at samle alle løbehold (SMT Løb og SMT Løbeskolen) til samme tid og sted. Mandage og onsdage løbes der fra SMT Klubhuset kl. 18 og lørdage fra Østre Søbad kl. 9 (sommer) og 9.30 (vinter).

 Derved får alle løbere i SMT frit valg mellem hastigheder og længder og man kan let skifte til et andet hold på dagen, når man har behov. Udvalget af løbemuligheder er dermed optimeret mest muligt.

 

Rammer for udvalgenes arbejde i SMT

 Bestyrelsen arbejder p.t. på at tilvejebringe udvalgene med rammer og muligheder for deres flotte frivillige arbejde i SMT. Det skal både være sådan, at bestyrelsen har hånd i hanke med hvad der sker, at eks. offentlig kommunikation er ensrettet og ledelsen (eks. formanden og eller bestyrelsens kontaktperson) er orienteret ved væsentlige udmeldinger herunder aflysninger og lign.

 De samme rammer skal også give udvalgene mulighed for at kalde på hjælp, når der er behov, så bestyrelsen enten kan bevillige eller trække ressourcer til i tide, så INGEN brænder sammen af det store flotte frivillige arbejde vi er så afhængige af og meget stolte af her i SMT.

Deadline for disse er ikke helt på plads, men forventes færdige inden nytår 2019.

 

Faldende deltagelse og medlemstal – MEDLEMSMØDE i september!

Mange klubber oplever ligesom SMT faldende deltagelse i arrangementer og medlemstal i denne tid. 

Vi vil ikke sidde med hænderne i skødet og der arbejdes på forskellige initiativer for at igangsætte en proces, der kan ændre dette i SMT. Der undersøges i øjeblikket mulighed for at indhente de ressourcer både udefra og indefra klubben, der kan være med til at italesætte udfordringen for os alle.

Der vil blive indkaldt til Medlemsmøde efter sommerferien med netop dette som emne. Vi håber mange vil bakke op og deltage i debatten, arbejdsgrupper m.m. og være med til at udføre de sikkert mange forslag til løsninger debatten kommer til at skabe. Det glæder vi os til! 😊

 

Rigtig god sommerferie!

Mange varme SMT-hilsner

 

På bestyrelsens vegne

Allan

Websponsorer
Log ind
Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Begivenheder
<< Juli 2018 >>
Ma Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31