Søndagscykling
Tidspunkt
19.04.2020 kl. 09.00 - 19.04.2020 kl. 12.00
Sted
Silkeborg Roklub, Åhave 1
Mødested
P-Pladsen kl. 08.55
Beskrivelse

Søndagscykling foregår fra første søndag i januar og frem til sidste søndag i september. i oktober til december vil der være selvorganiseret cykling om søndagen.

Søndagscykling er for alle hastigheder fra ca. 23-24 km/t og man skal kunne køre 35-40 km i det tempo. Der vil være kaptajner hver søndag som står for opstartstur i roligt tempo,

Lad os undgå styrt, bl.a. ved at være opmærksomme og give tydelige signaler. Vi kører i små grupper bl.a. for at undgå ulykker og vrede bilister så maks. 10 i hver gruppe. Hvis man f.eks. er 16 i en gruppe, køres i to grupper med 2-300m mellem dem. I år vil vi også fokusere på at kunne komme hurtigt ind på en række, og reglen er: at når der bliver råbt ”En og en” at ydermanden kører ind FORAN sin makker, mens indermanden holder lidt igen, så vi på den måde hurtigt fletter sammen.

Husk at springe føringer over hvis det bliver for svært. Så kan alle være med hele vejen hjem til Silkeborg. Det kunne være rigtigt godt hvis vi gradvist kan undgå at folk kører fra gruppen og kører hjem selv når de er helt færdige. Mærk i stedet efter i kroppen, før du går helt kold, spring føringer over! og spørg gerne om farten kan sættes et enkelt hak ned- det plejer ikke at være et problem! Så kan gruppen være samlet fra start til slut. Og på søndag er der alle muligheder for at rykke op eller ned i niveauer, da vi kører samme rute ud til Vrads.

Husk i vinterperioden LANGE SKÆRME! og lappegrej/slanger mm, frostsikker påklædning, gode stævneplaner for 2019 som kan deles med sidemakkeren J. og ikke mindst smil bag elefanthuen J

 

Ved defekt er altid en der stopper og hjælper og de øvrige kører 3 min ud og 3 hjem indtil alle er klar!

Fremover vil vi ikke som sådan aflyse cykeltræning søndag. I stedet vil hver enkelt kikke ud af vinduet inden afgang hjemmefra og vurdere om det er et vejr der er for glat eller generelt farligt/ufremkommeligt. Fremmødte på havnen med eller uden kaptajner vil så aftale hvilke af dagens distancer der køres sammen.

Rigtig god tur til alle J

Silkeborg Motion/Tri-Klub