Søndagscykling kl. 9 fra havnen
Tidspunkt
22.09.2019 kl. 09.00 - 22.09.2019 kl. 12.00
Sted
Silkeborg Roklub
Mødested
P-pladsen, Åhavevej 1 kl. 08.55
Beskrivelse

SMT Cykel

Søndagscykling starter igen 4.11 kl. 9 hvor fremmødte aftaler rute, og med cykelkaptajner og faste ruter fra 27.1.2019

Søndagscykling er for alle hastigheder fra ca. 23-24 km/t og man skal kunne køre 35-40 km i det tempo.

 

Lad os undgå styrt, bl.a. ved at være opmærksomme og give tydelige signaler. Vi kører i små grupper bl.a. for at undgå ulykker og vrede bilister så maks. 8-12 i hver gruppe. I år vil vi også fokusere på at kunne komme hurtigt ind på en række, og reglen er: at når der bliver råbt ”En og en” at ydermanden kører ind FORAN sin makker, mens indermanden holder lidt igen, så vi på den måde hurtigt fletter sammen. Der er officiel landevejsstart 27.1 med kaptajner.

Husk at springe føringer over hvis det bliver for svært. Så kan alle være med hele vejen hjem til Silkeborg. Det kunne være rigtigt godt hvis vi gradvist kan undgå at folk kører fra gruppen og kører hjem selv når de er helt færdige. Mærk i stedet efter i kroppen, før du går helt kold, spring føringer over! og spørg gerne om farten kan sættes et enkelt hak ned- det plejer ikke at være et problem! Så kan gruppen være samlet fra start til slut. Og på søndag er der alle muligheder for at rykke op eller ned i niveauer, da vi kører samme rute ud til Vrads.

Husk LANGE SKÆRME! og lappegrej/slanger mm, frostsikker påklædning, gode stævneplaner for 2019 som kan deles med sidemakkeren J. og ikke mindst smil bag elefanthuen J

Ved defekt er altid en der stopper og hjælper og de øvrige kører 3 min ud og 3 hjem indtil alle er klar!

Fremover vil vi ikke som sådan aflyse cykeltræning søndag. I stedet vil hver enkelt kikke ud af vinduet inden afgang hjemmefra og vurdere om det er et vejr der er for glat eller generelt farligt/ufremkommeligt. Fremmødte på havnen med eller uden kaptajner vil så aftale hvilke af dagens distancer der køres sammen.

Silkeborg Motion/Tri-Klub