Walk Generel information

 
Walk

Vi har 3 dage om ugen med planlagte ruter.’

Mandag kl. 18.00 har vi Tempo Walk fra bygning K ved Aqua, her går vi en tur på ca. 6 km i frisk tempo. Denne dag skal du presse dig selv til at gå hurtigere end du plejer og derved vil du træne dig selv til at kunne gå i et højere tempo.

Onsdag mødes vi igen kl. 18.00 ved bygning K ved Aqua. Her går vi en tur på 5-6 km, i et friskt tempo, hvor alle kan være med. Onsdag er en rigtig god dag for nybegyndere at starte.

Lørdag mødes vi kl. 9.00 ved bygning K ved Aqua. Her går vi en tur på ca. 8-10 km. Vi går i et friskt tempo og slutter turen af med kaffe når vi kommer tilbage til Aqua. Ønsker du kaffe efter turen, skal du selv medbringe en kop, koppen kan du stille i en kurv indtil vi er tilbage fra dagens walk. Derudover er vi nogle stykker som hopper i søen efter lørdagens walk, så husk badetøj hvis du har lyst til en tur i søen.

Vi arrangerer derudover Open Walk nogle gange i løbet af året, disse arrangementer ligger også om lørdagen men vi flytter startstedet til andre steder i Silkeborg og omegn. Til disse Open Walk arrangementer er ALLE velkommen, så her kan du tage resten af familien, naboen eller venner med ud og gå en skøn tur. (turene er ikke for hunde eller klap/barnevogne)

Når du er tilmeldt SMT grundkontingent, har du gratis adgang til mange af de arrangementer SMT tilbyder såsom: Damp og bad, Klubture, Nytårskur (31. december) m.m.

Derfor er det en god idé at holde øje med kalenderen, events siden og facebook, for at se hvad der sker af forskellige tiltag i SMT

Hvis du syntes ovenstående lyder interessant, så er du meget velkommen til at kigge forbi på en af vores turdage. Kom og gå med et par gange og se om det er noget for dig inden du melder dig ind i vores skønne klub.

Du kan også melde dig ind i vores Facebook gruppe, der kan du se billeder og anden info om vores walk gruppe.

Du kan tilmelde dig SMT her 

 
 
 
 

SPONSORER