Velkommen til SMT - Silkeborg Motion og Tri-klub.

Status for indsamling til det nye SMT Klubhus:

Sidste nyt, opdateret 22. marts 2022:

Hermed en opdateret indsamlingsstatus. Vi fortsætter indsamlingen til vi er i mål!Du kan være med til at støtte SMT's indsamling både som virksomhed eller som privatperson på dette link:
https://gaveindsamling.dgi.dk/DetailedView.aspx?nr=G00106

Vi vil gerne have mange medlemmer med og alle beløbstørrelser er vigtige 100 kr. er også værdsat!

 


Fra 11. oktober 2021: 

Det er en stor glæde at kunne meddele vi igen har fået støtte til økonomien i at opføre vores nye klubhus, denne gang fra Jyske Banks Almennyttige Fond, hvor vi har fået tilsagn om støttebeløb på 25.000 kr. Mange tak til Susan Jensen for at have udført arbejdet med ansøgningen.

Som I sikkert er mange der har bemærket skrider byggeriet af vores nye klubhus og trailcentret støt og roligt fremad på byggepladsen på Vejlbovej.

Det varer ikke længe før vi skal have rejse gilde og vi glæder os til at kunne invitere medlemmerne på en pølse og lidt rundvisning på selve byggepladsen. Vi forventer at rejsegilder finder sted medio november 2021.

Pga. det generelt store pres på byggemarkedet vi ser overalt i Danmark efter corona-pandemien, herunder mangel på materialer, er leveringstidspunktet for klubhuset desværre igen blevet udskud, senest pga. senere levering end ventet på tagspær.

Den nye afleveringsdato er således sat til fredag, den 29. april 2022


Nedenfor  ses således den økonomiske status for indsamlingen. Vi mangler stadig lige lidt og især på det budgetterede forventing til medlemmernes gavebidrag vil vi gerne se flere bidrag. Vi er i klubben godt 650 medlemmer og vi har budgetteret med direkte støtte på 308 kr. pr. medlem, i alt 200.000 kr. af de i alt 2 mio. kr. vores nye klubhus kommer til at koste .

Vi vil meget gerne have flere medlemmer med. Du er selvfølgelig velkommen til at give bidrag igen, som flere har gjort :)
- og gavebidraget er som tidl. fortalt fuldt fradragsberettiget, hvilket sker helt automatisk når du indbetaler via nedenstående DGI-link:

Du kan være med til at støtte SMT's indsamling både som virksomhed eller som privatperson på dette link:
https://gaveindsamling.dgi.dk/DetailedView.aspx?nr=G00106

 

 

 


   

 

 

Sidste nyt, opdateret 30. maj 2021:

Så er tillægsfinansieringen vedr. Silkeborg Kommunes opførsel af vores kommende nye klubhus og trailcentret på plads og der er lagt en ny lidt forsinket tidsplan.

Som flere sikkert har hørt (og måske selv mærket) er byggepriserne skudt i vejret og derfor manglede der ca. 1,5 mio. kr. i budgettet da Silkeborg Kommune skulle vælge entreprenør efter udbudsrunden.

SMT havde "handlet af" og underskrevet kontrakt med kommunen inden opgaven gik i udbud. Både hvad angår vores finansielle vilkår samt kontantindskud på 1,5 mio. kr. til selve byggeriet (+0,5 mio. kr. til. vores eget inventar). Det kontante indskud blev i øvrigt som aftalt indbetalt af SMT til Silkeborg Kommune allerede i oktober 2020, hvorved vi bl.a. undgik garantistillelser i byggeriperioden.

Økonomi og Erhvervsudvalget i Silkeborg Kommune indvilligede på møde i tirsdags, den 16. marts, i at forøge budgettet på Klubhus og Trailcenter, så overskridelsen af licitationsbudgettet bliver finansieret fuldt ud. Dvs. projektet kan gennemføres i sin projekterede helhed. Kultur og Borgerservice har en proces i gang omkring udearealerne, som inden længe sendes i udbud også.

På baggrund af den forlængede periode med budgetafklaring og kontrahering, er den oprindelige tidsplan forskubbet, så de overordnede milepæle i projektet er:

  • 17. marts – 05. April – Projektgennemgange med entreprenørerne
  • 20. april 2021 – Byggestart
  • Marts 2022 – Aflevering

 

 

Følg med her  - Se præsentationen fra Statusmødet, den 29.09.2020

vedr. SMT KLUBHUS (klik HER)
                        
Du kan støtte SMTs indsamling ved at klikke HER, så giver dit gavebidrag automatisk skattefradrag.
 
Indsamling af gaver til klubhuset blandt medlemmer og venner af SMT er budgetteret til 200.000 kr.
Vi er ca. 650 medlemmer, så hvis hvert medlem giver 308 kr. i gave er dette mål nået :)  
 
 
Når du er helt nyt medlem, skal du først oprette din medlems-profil her 
Se alle kontingentsatser her 
 
Velkommen - vi glæder os til at møde dig
 

KOMMENDE EVENTS

SE FLERE EVENTS

SÅDAN BLIVER DU MEDLEM

SMT tilbyder mange former for træning og når du tilmelder dig blot med grundkontingent får du adgang til både Løbeskolen, Løb, Walk og vores mange spædende events som eks yoga og busture til løb eller Silkeborgløbet samt SMT Cup, med mange sjove og spændende udfordringer hen over hele året

 BLIV MEDLEM

SPONSORER