Velkommen til SMT - Silkeborg Motion og Tri-klub.

SMT fællestræning fortsætter iht. myndighedernes henstilling. Læs om retningslinjerne under fanen Corona

Bedste hilsner
Bestyrelsen

Status for indsamling til det nye SMT Klubhus:

Sidste nyt, opdateret 30. maj 2021: 

Så er tillægsfinansieringen vedr. Silkeborg Kommunes opførsel af vores kommende nye klubhus og trailcentret på plads og der er lagt en ny lidt forsinket tidsplan.

Som flere sikkert har hørt (og måske selv mærket) er byggepriserne skudt i vejret og derfor manglede der ca. 1,5 mio. kr. i budgettet da Silkeborg Kommune skulle vælge entreprenør efter udbudsrunden.

SMT havde "handlet af" og underskrevet kontrakt med kommunen inden opgaven gik i udbud. Både hvad angår vores finansielle vilkår samt kontantindskud på 1,5 mio. kr. til selve byggeriet (+0,5 mio. kr. til. vores eget inventar). Det kontante indskud blev i øvrigt som aftalt indbetalt af SMT til Silkeborg Kommune allerede i oktober 2020, hvorved vi bl.a. undgik garantistillelser i byggeriperioden.

Økonomi og Erhvervsudvalget i Silkeborg Kommune indvilligede på møde i tirsdags, den 16. marts, i at forøge budgettet på Klubhus og Trailcenter, så overskridelsen af licitationsbudgettet bliver finansieret fuldt ud. Dvs. projektet kan gennemføres i sin projekterede helhed. Kultur og Borgerservice har en proces i gang omkring udearealerne, som inden længe sendes i udbud også.

På baggrund af den forlængede periode med budgetafklaring og kontrahering, er den oprindelige tidsplan forskubbet, så de overordnede milepæle i projektet er:

 

  • 17. marts – 05. April – Projektgennemgange med entreprenørerne
  • 20. april 2021 – Byggestart
  • Marts 2022 – Aflevering

 


Du kan være med til at støtte SMT's indsamling både som virksomhed eller som privatperson på dette link: https://gaveindsamling.dgi.dk/DetailedView.aspx?nr=G00106

 
Følg med her  - Se præsentationen fra Statusmødet, den 29.09.2020
vedr. SMT KLUBHUS (klik HER)
                        
Du kan støtte SMTs indsamling ved at klikke HER, så giver dit gavebidrag automatisk skattefradrag.
 
Indsamling af gaver til klubhuset blandt medlemmer og venner af SMT er budgetteret til 200.000 kr.
Vi er ca. 650 medlemmer, så hvis hvert medlem giver 308 kr. i gave er dette mål nået :)  
 
 
Når du er helt nyt medlem, skal du først oprette din medlems-profil her 
Se alle kontingentsatser her 
 
Velkommen - vi glæder os til at møde dig
 

KOMMENDE EVENTS

SE FLERE EVENTS

SÅDAN BLIVER DU MEDLEM

SMT tilbyder mange former for træning og når du tilmelder dig blot med grundkontingent får du adgang til både Løbeskolen, Løb, Walk og vores mange spædende events som eks yoga og busture til løb eller Silkeborgløbet samt SMT Cup, med mange sjove og spændende udfordringer hen over hele året

 BLIV MEDLEM

SPONSORER