Facebook Politik

 
Administratorerne for facebooksiderne vil sørge for at reglerne håndhæves og slette evt. opslag, der ikke er oprettet korrekt. Inden evt. opslag slettes vil administratoren tage kontakt til vedkommende der har lavet det.
 
Hvis du er i tvivl eller har spørgsmål til nogle af facebooksiderne, så kontakt Siw eller Allan.

 
Silkeborg Motion/Tri-klub er den Facebook side der bruges til ekstern kommunikation
 
SMT Silkeborg er en lukket gruppe, der skal bruges til at dele sociale opslag som SMT Events, Gode råd søges, Gode oplevelser, Flotte billeder, Race-beretninger.
 
Selvom det er en lukket gruppe er alle stadigvæk velkommen til at blive medlem af gruppen, men på denne side kan du dele dine opslag uden at resten af dine facebook venner kan se opslaget, det er kun medlemmer af gruppen der kan se det.
 
SMT Træning er en gruppe der skal bruges til at dele træningsmuligheder med hinanden. Både officielle SMT træningstilbud, ændringer og træningsopslag fra små grupper, der tilbyder flere at være med. F.eks. når en gruppe samles for en aften for at svømme, så kan man invitere flere med.
 
Obs.!
Hverken SMT Silkeborg eller SMT træning er til for at reklamere for alt muligt, så de relevante opslag ikke forsvinder i mængden og af hensyn til SMT's øvrige sponsorer. 
 
Hvis man gerne vil reklamere for noget, så kontakt administratorerne ved at skrive en besked eller rette henvendelse til sponsorudvalget i SMT.
 
SMT Løbeskole er den officielle Facebook side for Løbeskolen.
 
SMT løbeskolen. - Glade Løbere bruges til at dele de sociale arrangementer, træninger og lignende for Løbeskolen .

SPONSORER